Wat wij doen

Avres ondersteunt mensen in ontwikkeling

Avres helpt u uw plek in de maatschappij (weer) te vinden. Door het vinden van passend werk. Of door (tijdelijke) inkomensondersteuning en coaching bij schulden. Lees wat dit voor u betekent.

Werk-Leerbedrijf Avres helpt als het u tijdelijk niet lukt om zelf rond te komen. Onze professionals helpen u bij het vinden van passend werk en delen hun vakkennis over inkomen en schulden. Samen maken we er werk van!

Wij zijn uw aanspreekpunt voor vragen over:

  • Werk en inkomen
  • Participatie/vrijwilligerswerk
  • Re-integratie
  • Schulddienstverlening
  • Extra financiĆ«le bijdragen
  • Werkgeversdienstverlening

Participatiewet

De Participatiewet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Avres ondersteunt zowel werkzoekenden als werkgevers.

Avres voert de Participatiewet uit voor gemeenten in de regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden: Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Mens centraal

Avres helpt mensen om zich te ontwikkelen zodat zij (weer) onderdeel kunnen uitmaken van de maatschappij. Hierbij kiezen wij voor maatwerk. Deze ontwikkeling is gericht op het bereikbaar maken van betaald werk, het vergroten van zelfredzaamheid en het wegnemen van belemmeringen.

Samenwerking in de regio

U vindt ons steeds meer bij werkgevers op locatie, dichter bij mensen en samen met partners. We werken samen met woningcorporaties, thuisadministratie organisaties, welzijnsorganisaties, werkgevers, onderwijsinstellingen, initiatieven uit de samenleving en sociale teams.

Samen anders werken. Dat is onze toekomst!


Bekijk ook de animatievideo over onze dienstverlening of lees meer over de Participatiewet.