Waar wij voor staan

Avres is het mensontwikkelbedrijf dat ondersteuning biedt naar werk aan mensen, die vanwege een achterstand op de arbeidsmarkt onder de Participatiewet vallen. Daarnaast bieden we hen financiƫle ondersteuning en schuldhulpverlening.

Onze visie

Onze toekomst gaat over lokaal organiseren. Er is partnerschap tussen inwoners, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen zijn we verantwoordelijk voor het welzijn van onze inwoners in ons leefgebied. Partnerschap betekent samenwerken, schotten weghalen. Niet alleen inhoudelijk maar ook financieel: budgetten bij elkaar leggen en verdelen over wat nodig is. Het belang van individuele professionele organisaties neemt af, de inwoner gaat het om de juiste professional op de juiste plek die je juiste ondersteuning biedt.

Onze missie

Wij helpen mensen zich te ontwikkelen op gebied van werk, geld en sociaal netwerk. Door:

1. Mens centraal

  • We ontwikkelen op gebied van werk, sociale omgeving, invulling van vrije tijd en ontwikkeling van sociale vaardigheden.
  • Mogelijk maken wat nodig is. Het individuele willen en kunnen van mensen staat centraal. Vervolgens zoeken we de benodigde middelen.

2. Ontwikkeling

  • Gericht op bereikbaar maken van betaald werk en vergroten van zelfredzaamheid.

3. Netwerkorganisatie

  • Verbinder van mogelijkheden in een netwerk van partners

Meer over waar Avres voor staat in deze animatiefilm. Hier leest u meer over de Participatiewet.

Download hieronder ons merkmanifest, waarin we beschrijven wat onze uitgangspunten zijn.